.

 Lingerie - Big Beautiful Underwear

Anita

De modellen van Anita since 1886 geven een grote buste aantrekkelijk vorm, vormen op slimme wijze vrouwelijke rondingen en verhullen onopvallend kleine probleemgebieden. In combinatie met hoogwaardige materialen en een eersteklas afwerking garanderen ze maximaal comfort en een perfecte pasvorm.

Elomi

Je bent sterk, zelfverzekerd en zorgt graag voor je uiterlijk. Fit is dus alles. Zonder dit kunt u zich ongemakkelijk en onzeker voelen. Elomi-lingerie wordt individueel beoordeeld en getest op vrouwen met een grotere omvang en grotere cup maat! 

Empreinte

Empreinte is een prachtig lingeriemerk uit Frankrijk. De techniek die wordt gebruikt bij het maken van bh's van dit merk zijn zeer uitgemeten. De cups is stevig, maar de stof en kant zeer zacht, om de hele dag lang optimale ondersteuning en comfort te waarborgen.

Freya

Ontdek Freya, een vooruitstrevend modieus lingeriemerk voor vrouwen met een vollere buste. Of het nu een dagelijkse basis bh of een fashion setje is, Freya is er voor iedere gelegenheid, voor ieder outfit. Een perfecte pasvorm voor een divers leven, waar u ook naar op zoek bent, je voelt je trots. Freya’s got you.

Rosa Faia

Anita en Rosa Faia staat ​​voor lingerie met een perfecte pasvorm, de hoogste functie en betoverende esthetiek.

Ons doel is om elke vrouw en ieder figuur de passende beha aan te bieden. Daarom ligt onze focus niet alleen op standaardmaten, maar strekt deze zich uit tot grote cups en onderwijdtes.

RJ Bodywear

RJ Bodywear heeft veel op gebied van ondergoed, trendy shorts en boxershorts in diverse prints en diverse tops en shirts! RJ Bodywear besteed optimale aandacht aan de selectie van de beste stoffen, de ideale pasvorm en een fijne afwerking. 

Panache

Panache Lingerie is een van 's werelds toonaangevende ontwerpers en fabrikanten van D plus lingerie. Al bijna 30 jaar lang heeft onze toewijding aan innovatie en geïnspireerd denken ons een uitstekende reputatie opgeleverd met betrekking tot pasvorm, technisch vermogen en kwaliteit.

Fantasie

Fantasie-lingerie is ontworpen om zo comfortabel te zijn, als het niet om de geweldige ondersteuning zou gaan waarvan je niet eens zou weten dat je het aan had. Om dit te bereiken worden al onze lingerie individueel beoordeeld en getest op echte mensen van verschillende vormen en maten om de perfecte pasvorm te garanderen.

Ulla

Ulla Popken heeft verschillende soorten lingerie in grote maten, waarbij een uitstekende pasvorm en optimaal draagcomfort voorop staan. Grote maten lingerie die u laat stralen 

 

Merken

Big Beautiful Underwear

''Het merendeel van de vrouwen draagt wat bh's betreft veel te veel omvang'', aldus Mery. ''Ze kijken te weinig naar de juiste cupmaat, pasvorm en draagcomfort. Door onze ervaring, kennis en passie voor dit vak kunnen wij borsten als het ware lezen en weten wij welke bh bij iemands lijf past. We geven veel van onze klanten een kleine metamorfose. Heel belangrijk daarbij is ons credo 'meten is weten'.''


Made by Big Beautiful Underwear. All rights Reserved.