.

Wij zijn - Big Beautiful Underwear

Ons team.

Lingeriezaak Big Beautiful Underwear zit inmiddels al 25 jaar - since 1993 aan de Noorderhagen. Hier vind je lingerie, nachtkleding en badmode voor bijzondere maten.

Ons Big Beautiful Underwear team bestaat uit.

Mery

Begon uit passie haar winkel, omdat ze de vrouwen met bijzondere maten, weer vrouw wilde laten zijn. Draag je bh met flair en laat zien wie je bent! Niemand is bijzonder, iedereen is uniek. 

Betty

Betty werkt al 20 jaar met veel plezier om iedere klant een goed gevoel te geven. Een blij gezicht bij een klant is een goed gevoel voor mij.

Jolanda

Ik vind het een fijn gevoel, dat de klant zich bij ons op zijn gemak voelt en dat ik dan haar kan helpen met een eerlijke en goede keus zodat de klant tevreden de winkel verlaat. 

Big Beautiful Underwear

''Het merendeel van de vrouwen draagt wat bh's betreft veel te veel omvang'', aldus Mery. ''Ze kijken te weinig naar de juiste cupmaat, pasvorm en draagcomfort. Door onze ervaring, kennis en passie voor dit vak kunnen wij borsten als het ware lezen en weten wij welke bh bij iemands lijf past. We geven veel van onze klanten een kleine metamorfose. Heel belangrijk daarbij is ons credo 'meten is weten'.''


Made by Big Beautiful Underwear. All rights Reserved.